Logistikk og transport

Norsk Lut leverer effektive logistikkløsninger som gir fordeler innen økonomi, energiforbruk og miljø. Med fokus på en sikker logistikk-kjede leverer vi produkter både via tank- og godsbil. Ved å optimalisere og utnytte logistikk og lagringskapasiteten best mulig reduseres CO2-utslipp i forbindelse med unødvendig kjøring og bomturer. 

Kjemikaliene leveres etter behov i form av bulk-levering, på IBC-containere, på fat, kanner på pall, sekker og i bigbag. Løsningen skreddersys individuelt opp mot hver kundes behov. Logistikk og transport kan kombineres med fjernovervåkning, slik at man vet hvor mye som er igjen på tanken til enhver tid. Dette fører til at planleggingen blir enklere, og man slipper å risikere stopp på grunn av at tanken er tom. Vi kontrollerer alt av utstyr som benyttes, og har egne prosedyrer for å ivareta biosikkerheten.   

Innovasjon og utvikling i fokus

Vi kaller oss selv for problemløsere som utvikler nye produkter og tjenester i tett dialog med kunde der fokus alltid ligger på tillit, fleksibilitet og sikkerhet.